Ovo je Danijel, napadač koji je pucao u bivšu devojku i njenog dečka: Policija traga za njim, pobegao je u tamnom BMW-u!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Maj.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Danijel, napadač koji je pucao u bivšu devojku i njenog dečka: Policija traga za njim, pobegao je u tamnom BMW-u!

Povodom pucnjave ispred hotela "Pineta"u mestu Vrsaru u Hrvatskoj, u kojoj su ranjeni devojka (19) i mladić (23), policija traga za Danijelom Brnosem (30) za kog se sumnja da je ispalio nekoliko hica u svoju bivšu i njenog novog dečka. 

Danijel Brnos je u vreme izvršenja kaznenog dela, oko 14 sati, bio obučen u sivu majicu sa kapuljačom, a sumnja se da se sa mesta događaja udaljio u tamnom sportskom vozilu, najverovatnije marke BMW.

Ranjeni se nalaze u Opštoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bolnici Pula, javila je policija.

Policijski službenici zajedno sa zamenicom županijske državne advokatice u Puli na mestu događaja obavljaju uviđaj.

Policija poziva građane koji imaju korisna saznanja o počinitelju zločina da informacije dojave na broj 192.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)


Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.