Ove jeseni kraj za BMW M2 u Evropi

Izvor: AutoBlog, 26.Maj.2020, 12:55

Ove jeseni kraj za BMW M2 u Evropi

Već je bilo reči o tome da će BMW M760i xDrive i njegov V12 motor biti penzionisani na evropskom tržištu, a najnovije informacije kažu da će to isto zadesiti aktuelni BMW M2. Tačnije, sadašnji M2 će prestati da se nudi na evropskom tržištu, i to od jeseni. Razlog leži u sve strožim Euro propisima emisije izduvnih gasova. Ovaj coupe sa zadnjim pogonom u aktuelnim Competition i CS verzija pokreće S55 motor predstavljen 2013. godine, a kako stvari stoje BMW-u bi njegovo prilagođavanje strožim propisima bilo preskupo. Dok se M760i najverovatnije neće vratiti na tržište, M2 nove generacije stiže i to 2022. godine, verovatno sa S58 motorom iz modela X3 M i X4 M (a dobiće ga i novi M3 i M4 modeli). Aktuelni M2...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ove jeseni kraj za BMW M2 u Evropi

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2020

Već je bilo riječi o tome da će BMW M760i xDrive i njegov V12 motor biti penzionisani na evropskom tržištu, a najnovije informacije kažu da će to isto zadesiti aktuelni BMW M2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.