Ovako je automobil kojim je Darko upravljao izgledao PRE NESREĆE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je automobil kojim je Darko upravljao izgledao PRE NESREĆE! (FOTO)

Darko Lazić imao je tešku saobraćajnu nezgodu 23. oktobra kada je automobilom marke "BMW Z4 Roadster", koji pripada njegovom drugu, sleteo s puta za Pećince u Brestaču.

Iako se dugo vodila polemika čiji je automobil i kako je tačno izgledao, s obzirom na to da je sada gotovo potpuno uništen, Republika.rs došla je u posed fotografija na kojima je auto kojim je Lazić upravljao kobnog jutra.

Reč je o dvosedu, kabriooletu marke "BMW" koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dostiže brzinu do 240 kilometara na čas. Kolikom je brzinom Darko vozio prošlog utorka ujutru kada je doživeo saobraćajku nije poznato. Međutim, spekuliše se da se kretao brzinom preko 100 kilomentara na čas, što je za put kojim je vozio veoma velika brzina.

U toku nezgode automobil se prevrnuo na krov, zbog čega je potpuno uništen.

Možete nas pratiti na našem Instagram profilu.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.