Ovako izgleda nova BMW serija 7

Izvor: Blic, 08.Jun.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda nova BMW "serija 7"

Zvanična svetska premijera nove BMW "serije 7" je zakazana za 10. jun, a publika će uživo prvi put moći da se upozna sa modelom na septembarskom Salonu u Frankfurtu. Kao što obićno i biva sa popularnim modelima, na internetu su se već pojavile fotografije na kojima po prvi put možemo da vidimo linije BMW-ove perjanice.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Izgleda da se BMW još jednom odlučio za siguran pristup dizajnu nove "serije 7" na čije linije je očigledno uticao "future luxury" koncept predstavljen na Salonu u Pekingu 2014.

Koliko može da se primeti sa fotografija, prisutan je veliki broj detalja od hroma, ali će oni najverovatnije biti uključeni samo u "luxury line" paketu opreme.

Iako je izgled pomalo previše poznat, stvari su se drastično promenile u unutrašnjosti. U osnovi nove "serije 7" je modularna platforma "35up" koja će postati baza velikog broja BMW-ovih modela od "serije 3" naviše. Ova arhitektura donosi veliki broj prednosti poput lake konstrukcije, autonomnih sistema, interfejsa za prepoznavanje gestova.

Ispod haube se očekuje novi "B58" modularni šestocilindrični motor u "740i" verziji modela. U pitanju je 3.0-litarska jedinica i debitovaće u "340i" verziji gde će imati 320KS. U ponudi bi trebalo da se nađe i "750i" varijanta sa 4.4-litarskim V8 motorom od 445KS, a kasnije se očekuje i plag-in hibrid.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.