Ovaj dvadeset godina star BMW M5 e39 sa PREĐENIH 1200 km, prodaje se po NEVEROVATNOJ CENI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 11:42

Ovaj dvadeset godina star BMW M5 e39 sa PREĐENIH 1200 km, prodaje se po NEVEROVATNOJ CENI (FOTO)

Potpuno novi model kreće se oko 100.000 evra.

Možemo se složiti da je BMV M5 e39 odličan automobil bezvremenskog dizajna sa vrhunskim atmosferskim 4,9-litarskim V8 motorom koji ispaljuje 400 KS na zadnju osovinu preko 6-brzinskog manuelnog menjača. Sada se prodaje savršeno očuvan primerak u "novom" stanju. BMV M5 iz 2003., u stvari, je na listi za prodaju preko American Enthusiast Auto Group iz Sinsinatija, Ohajo (SAD), poznatog kao jedno od najboljih mesta za prodaju polovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klasičnih BMV modela. Ovaj M5 je ofarban u Imola crvenu boju i pre nego što je stigao u ruke dilera, bio je u vlasništvu samo jednog vlasnika od kupovine.

Njegovoj poželjnosti dodatno doprinosi činjenica da je prešao samo 1.200 kilometara za 20 godina od kada je sišao sa proizvodne trake. Enthusiast Auto Group kaže da je automobil nabavljen od kolekcionara početkom 2021. godine i tvrdi da je to najbolji e39 M5 koji se ikada pojavio u njihovoj ponudi.

Na listi se navodi da je svih 20 godina čuvan u zatvorenom objektu sa kontrolisanom klimom i da boja gotovo da nema nedostataka. Dakle, kao iz prodavnice. Jedino su nove gume: serijski Dunlop SP Sport 8080 sa setom Michelin Pilot Sport 4 S.

Takođe je automobil je redovno servisiran i zamenjeni su delovi uključujući komande farova i brave na zadnjim vratima. Ima potpuno čist izveštaj o istoriji vozila bez nezgoda ili mehaničkih problema. Dok su današnje sportske limuzine primetno snažnije, brojka od 400 KS je i dalje impresivna, posebno u automobilu sa obiljem luksuznih karakteristika uključujući alkantaru obloge, HomeLink otvarač garažnih vrata, grejana prednjih sedišta, ksenonska svetla i sistem kontrole udaljenosti pri parkiranju.

I na kraju, cena... Ovaj model je procenen na NEVEROVATNIH 300.000 dolara ili 273.200 evra, a treba imati na umu da potpuno novi BMV M5 košta oko 100.000 evra manje. Podsetimo, pre dve godine ista auto-kuća je prodala model „mint” za 200.000 dolara sa pređenih 4.600 kilometara, što je delovalo kao enormna suma. Dakle, cene poslednjeg M5 sa V8 samo rastu...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.