Ovaj BMW je prava zver

Izvor: Autoportal.rs, 11.Jan.2015, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj BMW je prava zver

Tjuning kompanija "G-Power" nastavlja sa sjajnim radom kada su BMW primerci u pitanju. Poslednji u nizu je ovaj "M4" koji osim što je neverovatno brz ostavlja bez daha svojim izgledom.

BMW "M4" je i u trenutku kada tek napušta fabriku sjajan primerak atraktivnog izgleda. Ali kada je tjunig kompanija "G-Power" odlučila da ga presvuče u apsolutno crnu boju dobio je veoma preteći izgled >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << koji mu sjajno stoji. Utisak pojačavaju i točkovi "Hurricane RR" od 20 inča.

Ali ono glavno se krije ispod haube. Turbo motor sa šest cilindara je doveden do ukupno 512 konjskih snaga i maksimalnog obrtnog momenta od 700Nm. Ova snaga daje maksimalnu brzinu od 325km/h.

Poređenja radi, sa ovim tjuningom "M4" je sada brži od Porsche "911 Turbo S" modela. Iako je ovaj BMW sam po sebi pre svega sportski automobil lepo je znati da se uz malo rada od njega može napraviti pravi superautomobil.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.