Izvor: S media, 28.Feb.2013, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženog navijača "izdržavaju roditelji", a vozi novi BMW

Na ponovnom suđenju pred Prvim sudom Aleksandar Vavić, osumnjičen da je 2005. nožem ranio Stefana Gajića, izjavio je da je on bio napadnut i da je u to vreme bio simpatizer Crvene Zvezde.

- Nisam zaposlen, živim od onoga što mi daju roditelji. Nisam nikoga ranio, napali su me motkama i ciglama neki pijani i drogirani momci. Tada sam bio simpatizer Crvene Zvezde, a za Partizan sam počeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << navijam od 2010. Pre toga sam navijao za reprezentaciju Srbije.

Iako Vavić tvrdi da živi od roditeljske pomoći, na suđenje ispred Palate pravde u utorak došao je u novom metalik sivom BMW. Tek posle naredbe sudije ispričao je da ne zna ko je ranjen, ali da tu grupu zna iz kraja. Objasnio je i da su ga oni napali, ali nije znao da kaže ko je ubo Gajića.

Sudiju je interesovalo i za koga je navijao u vreme tuče, 2010.

- Bio sam simpatizer Zvezde. Samo sam išao na utakmice - rekao je on.

Ramićeva ga je upitala kada je počeo da navija za Partizan.

- Negde oko 2010. Pre toga sam navijao za reprezentaciju Srbije. Sad navijam opet kada je tim preuzeo Mihajlović. Zbunjen sam - požalio se Vavić.

(Blic)

foto:ilustracija\Beta/AP/BMW
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vođa "Alkatrza" "živi od roditeljske pomoći" i vozi novi BMW

Izvor: NaDlanu.com, 28.Feb.2013

- Nisam zaposlen, živim od onoga što mi daju roditelji. Nisam nikoga ranio, napali su me motkama i ciglama neki pijani i drogirani momci. Tada sam bio simpatizer Crvene zvezde, a za Partizan sam počeo da navijam od 2010. Pre toga sam navijao za reprezentaciju Srbije - rekao je na ponovnom suđenju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.