Izvor: Blic, 12.Feb.2023, 16:08

OVO SU VOZAČI DVA BMW IZ STRAVIČNOG SUDARA U BEOGRADU Džemo poginuo, Denis pobegao sa lica mesta, od oba automobila ostale olupine

Džemo K. (37) preminuo je usled povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu, a vozač drugog BMW, Denis S. (23) nakon nesreće je pobegao sa lica mesta i zatečen je u Urgentnom centru.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"KRVI I SRČE BILO JE NA SVE STRANE" Očevidac stravičnog sudara dva BMW: "Zrenjaninski put je PUT IZ NOĆNE MORE!"

Izvor: Blic, 12.Feb.2023

"Meni je i dalje loše od svega što sam video sinoć. Prošao sam peške, a krvi i delova automobila je bilo na sve strane", kaže za "Blic" očevidac stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu kod hotela "Elegance".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.