OTKRIVENI IDENTITETI PREVARANTA KOJI SU GLUMILI PRESRETAČE U BMW: Tačno u ovom mestu su zaustavljali vozače, imali razrađen sistem

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 17:43

OTKRIVENI IDENTITETI PREVARANTA KOJI SU GLUMILI PRESRETAČE U BMW: Tačno u ovom mestu su zaustavljali vozače, imali razrađen sistem

Epilog prevare na putu.

Mladići koji su uhapšeni zbog sumnje da su u mestu Nevade kod Gornjeg Milanovca glumili policijske presretače i svojim automobilom "BMW", na kom su imali uključene blinkere, zaustavljali vozače, jesu braća.

Obojica mladića su od ranije su poznati policiji, a u prošlosti su i osuđivani.

- I mlađi i stariji brat su hapšeni ranije. Obojica su osuđivana zbog krivičnih dela sa drogom, a stariji brat  ima i druga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivična dela u svom dosijeu - kaže izvor medija i dodaje da je ovo još jedno u nizu krivičnih dela.

Podsetimo, policija je juče oko 18.15 časova, u mestu Nevade kod Gornjeg Milanovca, zaustavila automobil marke "BMW" na kojem su se nalazili uključeni blinkeri.

Kako se sumnja, oni su neposredno pre nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila marke "pežo" kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji vozač.

Policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo "BMW", dok su alkotestiranjem da je jedan od braće  imao 1,01 promil alkohola u organizmu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

Naime, postoje indicije da su osumnjičeni, u prethodnom periodu, na isti način oštetili više naših i stranih državljana, shodno čemu apelujemo na građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.