OBRAČUN BANDI U VRŠCU: Posle pucnjave pregazili ženu, koja je preminula na licu mesta!

Izvor: Kurir, 20.Maj.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN BANDI U VRŠCU: Posle pucnjave pregazili ženu, koja je preminula na licu mesta!

VRŠAC - Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u sukobu dve grupe lokalnih mladića u Vršcu, potvrdio je danas Tanjugu samostalni policijski inspektor iz PU Pančevo Jovica Antonić.

Nakon što su upucani iz vatrenog oružja u kladionici u centru grada, dvojica napadnutih muškaraca pokušala su da sa mesta događaja pobegnu automobilom marke BMW i tom prilikom pregazili ženu

Nakon što su upucani iz vatrenog oružja u kladionici u centru grada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dvojica napadnutih muškaraca pokušala su da sa mesta događaja pobegnu automobilom marke BMW i tom prilikom pregazili ženu, koja se tu slučajno zatekla, javlja RTS-a. Žena je preminula na licu mesta, a povređeni muškarci primljeni su u vršačku bolnicu. Jedan je zadržan a drugi prebačen za Beograd.

Još uvek nema informacija koliko je osoba učestvovalo u vatrenom obračunu i ko je od dvojice muškaraca vozio automobil. Očevici, tvrde da je nekoliko osoba privedeno. On je rekao da je do incidenta došlo u 15.30 i da je uviđaj u toku.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Posle pucnjave dvoje mrtvih u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2014, 11:02

U pucnjavi do koje je juče došlo na Svetosavskom trgu u Vršcu ranjen je Slobodan Banašević (48) koji je u pokušao da pobegne sa mesta događaja automobilom marke BMW i tom prilikom pregazio BM koja je na licu mesta preminula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.