Izvor: Luftika.rs, 07.Okt.2021, 10:26

Novosađanka prijavila Snajpera za zlostavljanje pre par nedelja, noćas joj zapalili 2 automobila

U noći između srede i četvrtka u Stražilovskoj ulici izgorela su dva automobila koja su pripadala su porodici U. J, devojci za čiju se otmicu i prebijanje sumnjiči Slobodan Milutinović Snajper.
Snajper je po prijavi U.J. uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana, a njegova bivša ljubavnica U.J. u petak bi trebalo da da izjavu pred Tužilaštvom.
Policija paljevinu povezuje sa ovim slučajem i smatra ga vrstom pritiska na U. J. pred svedočenje, piše 021.rs.
Požar na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << BMW X5 i Mercedes A klase, koji su koristili U. J. i njen otac, podmetnuo je nepoznati mladić kojeg su snimile kamere sa obližnjih zgrada i policija intenzivno traga za njim.
Podsetimo, pre nepunih mesec dana policija je uhapsila Slobodana Milutinovića Snajpera zbog sumnje da je fizički napao žensku osobu, u iznajmljenom stanu na Podbari, a posle nekoliko dana tužilaštvo je saopštilo da se tereti za otmicu i 21. septembra mu je određen pritvor do 30 dana.
Novosađanka U. J. je dobila status zaštićenog svedoka, a u ispovesti koju je žrtva dala Blicu opisala je šta se dogodilo.
Inače, Slobodan Milutinović Snajper se poslednjih meseci više puta pojavljuje u vestima iz crne hronike.
On je u avgustu priveden u okviru policijske akcije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. Sumnjiči se da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.
Prethodno je Milutinović uhapšen na Jahorini u martu ove godine, što je on opisao kao “sportski ribolov – uhvati, slikaj, pusti”. Nakon tog incidenta, Milutinović se povukao iz Upravnog odbora Fudbalskog kluba Vojvodina. Milutinović je i dalje direktor novosadskog prvoligaša Kabela.
Prema ispovesti koju je U.J. dala za Blic, Milutinović s kojim je ranije bila u emotivnoj vezi, ju je namamio da “razgovaraju” u automobilu, a onda ju je odvezao u iznajmljen stan na Podbari. Tamo je bila zatočena, a prema njenim rečima, Snajper ju je tukao, davio i mučio satima.
Ispovest devojke koju je pretukao Snajper: Tukao me je, davio i mučio satima

Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.