Novi Sad: Vozač pobegao s mesta nesreće pa se predao

Izvor: S media, 31.Maj.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Vozač pobegao s mesta nesreće pa se predao

Saša R. (25) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je na pešačkom prelazu automobilom udario i usmrtio sugradjanina Aleksandra Petrovića (74), predao se policiji iako je prethodno pobegao s mesta nesreće, saopštila je policija.

Saša R. je juče na obeleženom pešačkom prelazu na raskrsnici Velebitske i Temerinskog puta svojim BMW-om udario Petrovića, a potom pobegao, navodi se u policijskom saopštenju.

Pogledajte stravične >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << snimke saobraćajnih nesreća u Srbiji (FOTO)

Taksista udario devojčicu dok je sa majkom pretrčavala ulicu

Beograd: U saobraćajnoj nesreći povređeni dete i trudnica

Osumnjičeni je potom juče sam došao u policijsku stanicu, a policija ga tereti da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i da nije pružio pomoć licu povredjenom u saobraćajnoj nezgodi.

U odvojenom saopštenju policija je navela da se juče na autoputu Novi Sad-Beograd, kod Kovilja, dogodila saobraćajna nesreća, u kojoj je poginuo Peter Egri (rodjen 1952.) iz Bačke Topole.

On je svojim automobilom sleteo u odvodni kanal, a uzroci nesreće nisu utvrdjeni.

(Beta)
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.