Novi BMW Serije 5 Touring & BMW i5 Touring

Izvor: AutoBlog, 07.Feb.2024, 02:47

Novi BMW Serije 5 Touring & BMW i5 Touring

BMW je prošle godine prvo predstavio novu Seriju 5 u limuzinskoj verziji (G60), uključujući i električni BMW i5, a sada je paleta dopunjena i karavanskim Touring modelom (G61). BMW navodi da karavan čini oko 60 odsto registracija Serije 5 u Nemačkoj i izuzetno je popularan i kod korporativnih i kod privatnih kupaca: kao nijedan drugi predstavnik poslovne klase, kombinuje zadovoljstvo u vožnji i najnoviju tehnologiju sa izdašnim prostorom, sada i sa električnim pogonom kao BMW i5 Touring. Budući da je ovaj model veoma važan za BMW, nije bilo prostora za neke eksperimente koji se tiču izgleda zadnjeg dela. Zato novi BMW Serije 5 Touring prati relativno konzervativan pristup - elegantno i tipično BMW, ali bez značajnijih iznenađenja....

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Stigao je novi BMW karavan serije 5 (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2024

BMW je u maju prošle godine predstavio novu generaciju serije 5. Tada je njemački proizvođač otkrio limuzinu, dok je premijera karavana (touring) ostavljena za 2024. a sada je i prestavljena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.