Noćas vožnja od skoro 250 kilometara na sat, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 11:24

Noćas vožnja od skoro 250 kilometara na sat, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Pripadnici saobraćajne policije zaustavili su noćas i isključili iz saobraćaja trojicu vozača, od kojih je jedan vozio 242,6 kilometara na sat na delu puta gde je dozvoljena brzina 130, dok su dvojica vozila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na auto-putu Beograd - Novi Sad, na teritoriji Zemuna, presretačem je zaustavljen šezdesettrogodišnji vozač „BMW“ koji se kretao znatno većom brzinom od dozvoljene. Prilikom kontrole on je odbio alkotestiranje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Tokom noći na Voždovcu zaustavljen je dvadesetjednogodišnji vozač „škode“, a u Novom Beogradu tridesetosmogodišnji vozač „tojote“ kod kojih je utvrđeno prisustvo kanabisa u organizmu.

Vozači su zadržani i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica vozača bila drogirana, treći vozio "BMW" 242 km/h na mestu gde je dozvoljeno 130

Izvor: Radio 021, 02.Feb.2023

Pripadnici saobraćajne policije zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača.

Nastavak na Radio 021...

U Pančevu uhapšen vozač BMV-a zbog nasilničke vožnje i pod dejstvom narkotika

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Feb.2023

PANČEVO – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu isključili su iz saobraćaja 28-ogodišnjeg muškarca koji je upravljajući automobilom „BMV“, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, prekoračio brzinu za 63,3 kilometra na čas. Saobraćajna patrola ga je zaustavila u Ulici Stevana...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.