Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napustili Lester, ostali bez BMW i8

Vlasnik Lester Sitija Vičaj Srivadnapraba poklonio je igračima skupocjeni sportski hibrid BMW i8 zbog titule u Premijer ligi, ali su pojedinci ostali bez njega.

Srivadnapraba je potrošio oko dva miliona funti na 19 komada BMW i8, ali ovaj poklon nisu dobila četvorica igrača koji su ovog ljeta odlučili da napuste klub.

To su N'Golo Kante, koji je prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Čelsi, potom Hrvat Andre Kramarić koji je prešao u njemački Hofenhajm u kojem je proveo proteklu polusezonu na pozajmici, te manje poznati Džo Dodo i Johan Benaluane.

BMW i8 je predstavljen 2015. godine, ima maksimalnu brzinu od 257 kilometara na čas, a košta više od 100.000 funti u Velikoj Britaniji.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.