Najskuplji BMW Serije X5 M prodat na salonu automobila u Beogradu

Izvor: Moto.rs, 23.Mar.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najskuplji BMW Serije X5 M prodat na salonu automobila u Beogradu

Beograd, 23.03.2015. – Najskuplji i najekskluzivniji BMW model koji je izložen na štandu kompanije Delta Motors u okviru 52. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, BMW X5 M, trećeg dana sajma je prodat.

BMW X5 M koji je Srbiji premijerno predstavljen na Beogradskom sajmu, odmah nakon salona automobila u Ženevi, prodat je po sajamskoj ceni od 174.462 evra. Verujemo da će vlasnik ovog automobila, impresivnog izgleda, maksimalno uživati u vožnji zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << visokim performansama, agilnosti i sigurnosti koje on neizostavno obezbeđuje.

Veliko interesovanje na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu vlada i za novom BMW serijom 1 koja privlači pažnju znatnim promenama u dizajnu eksterijera sa akcentom na svetlosnoj grupi. Po broju zainteresovanih posetilaca ne zaostaju ni model BMW X3, kao i modeli BMW serije 3 i serije 5 za koje još od februara 2015. važe posebne pogodnosti pri kupovini. Sudeći po interesovanju, očekujemo da će do 29. marta 2015. godine kada se zvanično i završava 52. Međunarodni salon automobila u Beogradu mnogi BMW modeli pronaći put do svog kupca.

izvor: PR Delta Motors

foto ©
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Najskuplji BMW sa sajma našao svog kupca

Izvor: B92, 23.Mar.2015

Najskuplji i najekskluzivniji BMW model koji je izložen na Salonu automobila u Beogradu, SUV X5 M, prodat je trećeg dana ove manifestacij...Novi BMW X5 M, koji je srpsku premijeru imao upravo na Beogradskom sajmu, nakon predstavljanja na salonu u Ženevi, prodat je po sajamskoj ceni od 174.462 evra...Automobil...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.