Najnoviji čuvar zakona Dubaija: BMW i8

Izvor: Blic, 12.Mar.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji čuvar zakona Dubaija: BMW "i8"

Kao što smo pre par dana primetili, policijske stanice Dubaija i Abu Dabija su poput dva razmažena bogata školarca koja se takmiče ko ima bolje igračke pa je bilo sasvim razumljivo da, nakon što su čuvari zakona Abu Dabija predstavili novi Rols-Rojs "fantom" patrolno vozilo, njihove kolege iz Dubaija odgovore. To su upravo i dogodilo, a najnoviji član flote policije Dubaija je BMW "i8".

Pretražite >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Policija Dubaija će novog "čuvara zakona" morati nekako da smesti u garažu

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

policijske stanice u kojoj se već nalaze super i hiper automobili poput Lamborgini "aventadora", Ferari "FF"-a, Meklaren-a "12C" i bugati "vejrona".

I dok novi "i8" sigurno neće biti među skupljim primercima u floti, njegov izgled će sigurno privući pažnju na promotivnim događanjima za koje se luksuzna kola najbogatije policije na svetu isključivo i koriste.

VIDEO>BMW "i8" patrolno vozilo Abu Dabi policije:
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.