Na nebo sa stilom - u novom BMW-u!

Izvor: Mondo, 12.Jun.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Na nebo" sa stilom - u novom BMW-u!

Nesvakidašnju sahranu priredio je svom ocu jedan Nigerijac, poslavši ga "na nebo" tako što ga je sahranio u skupocenom automobilu.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Sin, u medijima pomenut samo kao Azubuike, obećao je svojevremeno ocu da će mu kupiti automobil. Obećanje je, nažalost, ispunjeno posthumno, pa se otac novim "bmv" terencem od 75.000 evra može "provozati" samo nebesima.

Highway to heaven! Son ‘buries his father in a £66,000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << BMW in Nigeria because he had always promised he’d buy him a flash car @DailyMailUKpic.twitter.com/TJVVqdwMob

— Parthiban (@itsparthiban) June 12, 2018

Mediji sa nemalom dozom crnog humora, pišu da će u to biti olakšano jer automobil poseduje najnoviju verziju satelitskog navođenja, koja valjda važi i na "onom" svetu.

Neobična ceremonija "ispunjavanja obećanja" u kojoj je skupoceni automobil zamenio kovčeg, odigrala se na seoskom groblju u Ihiali u Nigeriji, piše britanski tabloid "Dejli mejl".

Prizor sahranjivanja čoveka u limenom "kovčegu" od pet metara, sa prepoznatljivim znakom na nosu karoserije, svakako je nezaboravan prizor.

Pop se napio, vozili ga sa pokojnikom u prikolici?

Ne manje spektakularan, i besmislen, kao i onaj kada je 2015. godine kineski milijarder sahranio majku u novom "hameru".

Naravno, i ovoga puta reakcije su bile različite, od onih kojima se svideo ludi gest, do onih "savesnih" koji uvek imaju bolje rešenje za trošenje (tuđeg) novca.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.