Na Pančevačkom mostu poginule dve devojke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2012, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Pančevačkom mostu poginule dve devojke

BEOGRAD -

Na Pančevačkom mostu u Beogradu noćas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve sestre poginule, a dvoje je teško povređeno, potvrđeno je Tanjugu u Hitnoj pomoć.

U sudaru, koji se dogodio oko ponoći, učestvovala su dva vozila - "BMW" u kome se nalazilo petoro osoba i "jugo" u kome je bila jedna osoba, javio je RTS.

Od siline udara "jugo" se prepolovio, preneo je RTS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Jovanović: Sistemske mere za veću bezbednost

Direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Stojadin Jovanović izjavio je večeras da saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu, kada su poginule dve osobe a dve teško povređene, upozorava da se moraju preduzeti sistemske mere da takvih nesreća ne bi bilo.

"Ovakvi slučajevi upozoravaju i porodicu i vozače pojedinačno i škole, a naročito državne organe, pa i nas u Agenciji, da se vrlo brzo moraju preduzeti sistemske mere da ovakvih slučajeva ne bi bilo", rekao je Jovanović.

Konstatujući da je nemoguće eliminisati nezgode u saobraćaju, on je za RTS rekao da se ipak može uticati na to da ih bude što manje.

Dve osobe, koje su teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu u Beogradu, operisane su u Kliničkom centru Srbije, ali i su im i dalje životi ugroženi, rekao je prethodno danas Tanjugu portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

"Operacije su dugo trajale, bile su uspešne, ali stanje (povređenih) i dalje je teško i životno su ugroženi", rekao je Jovanović, objasnivši da je reč o povredama glave, unutrašnjih organa, krvnih sudova...

Prema njegovim rečima, oni su smešteni na odeljenju Intenzivne nege Kliničkog centra Srbije i lekari prate njihovo stanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.