NIKAD OVAKO: Neverovatne scene iz Slovenije, bahati vozač DIVLJAO BMW-om 250 km/h (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 09:49

NIKAD OVAKO: Neverovatne scene iz Slovenije, bahati vozač DIVLJAO BMW-om 250 km/h (VIDEO)

U jednom trenutku možemo čuti jednog od putnika kako moli vozača da uspori, na što se ovaj oglušuje.

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama osvanuli su snimci divlje vožnje autoputem kod Ljubljane, što je navelo policiju da pokrene krivičnu istragu. I dok su mnogi u početku komentarisali da je spot sniman u Srbiji, ispostavilo se da je zapravo reč o obilaznici slovenačke prestonice.

Šokantno je da je snimak obustavljene vožnje snimio sam vozač desnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rukom, dok levom rukom drži volan pri brzinama većim od 250 km/h. Brzinomjer BMV-a pokazao je čak 264 km/h, u trenutku kada je vozač, zaobilazeći saobraćaj, skrenuo iz brze u zaustavnu traku. Reakcije prijatelja u autu i ​​komentari se kreću od neverice do apsolutnog straha, ovakav snimak se retko viđa.

U jednom trenutku možemo da čujemo kako jedan od putnika moli vozača da uspori, na šta se ovaj ogluši, sudeći po tome što na snimku brzina nije pala ispod 200 km/h. Ostaje nepoznato kada se to tačno dogodilo, ali se veruje da je snimak star nekoliko meseci.

Za ovakvo prekoračenje brzine propisana je kazna od 1.200 evra i devet kaznenih poena, a za opasna vožnja novčana kazna, zabrana upravljanja vozilom i kazna zatvora do 12 godina“, rekli su za 24ur u slovenačkoj policiji. da je istraga još u toku.u toku.

Dečko vozi 250km/h i pretiče u zaustavnoj traci na auto-putu u Srbiji pic.twitter.com/rGBb7dVfhu

— Kalabaster (@KalabasterJak) June 29, 2023
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.