NI: Autom udario dečaka

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jun.2014, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI: Autom udario dečaka

Jedan dečak (7) povređen je u utorak oko 17 h u blizini Tvrđavske pijace u Nišu, kada je na njeda naleteo automobil marke BMW. Kako tvrde očevici automobil se nije kretao brzo, a dečak je pomagao nekome ko radi na pijaci i prenosio gajbice.   Zdravstveno stanje dečaka nije poznato od kada je Hitna pomoć došla i prevezla ga na ispitivanje.   Ovaj deo grada inače je nebezbedan zbog velike frekfencije saobraćaja, ali pešaka. Pored toga u blizini se nalazi i taksi stajalište, pa se tu često stvaraju gužve.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

NIŠ: BMW pokosio dečaka (7) kod Tvrđavske pijace!

Izvor: Kurir, 11.Jun.2014

Dečaku neko radi na pijaci i to vreme se pakuje roba, pa je tako i on nosio gajbice kada ga je auto udario. iujavio je jedan od zaposlenih iz okolnih lokala..NIŠ - Sedmogodišnji dečak povređen je u utorak oko 17 časova u Ulici Đuke Dinić kada je na njega naleteo automobil marke BMW...Hitna medicinska...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.