NEZAPAMĆENA DRAMA NA AUTO-PUTU: Dečak (11) vozio ukraden BMW, policija ga uhapsila za NIZ drugih krivičnih dela!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 19:22

NEZAPAMĆENA DRAMA NA AUTO-PUTU: Dečak (11) vozio ukraden BMW, policija ga uhapsila za NIZ drugih krivičnih dela!

Nisu ni sanjali koga će zateći na mestu vozača.

Policija uhapsila je 11-godišnjaka koji je auto-putem vozio BMW koji je vukao ukradenu prikolicu.

Britanska policija uhapsila je 11-godišnjaka koji je auto-putem vozio BMW koji je vukao ukradenu prikolicu.

Policija je obaveštena da je ukraden karavan u severoistočnoj Engleskoj, kao i da ga vuče crni BMW navodi se u saopštenju policije.

We intercepted a BMW towing a suspected >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stolen caravan yesterday and were staggered to find an 11-year-old boy at the wheel.

Quick work by our skilled roads policing officers and our intelligence team working in the background ⬇️ https://t.co/omYtrQ3Aee pic.twitter.com/gUgxngcNEv

— North Yorkshire Police (@NYorksPolice) March 8, 2024

Policija je i pronašla automobil na auto-putu M1 koji povezuje London na jugu sa Lidsom na severu.

- Ali ništa nas nije pripremilo za to da ćemo pronaći školarca kako sedi za volanom- saopštila je policija za region Severnog Jorkšira.

Dečak je uhapšen zbog sumnje da je počinio niz krivičnih dela, uključujući krađu, provalu, ostavljanje opreme za krađu i prekršaje u vezi sa motornim vozilom, uključujući opasnu vožnju, navodi se u saopštenju.

Srbija Danas/Mondo
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.