NEĆU DA ŽIVIM BEZ SVOJIH DRUGOVA: Vozač BMW-a smrti prerezao sebi vene?

Izvor: Telegraf.rs, 29.Nov.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆU DA ŽIVIM BEZ SVOJIH DRUGOVA: Vozač BMW-a smrti prerezao sebi vene?

Na dan sahrane Anastasije Bebe Stajić (17), treće žrtve udesa na Adi Huji, Dušan Jovanović koji je upravljao autom smrti, pokušao je da se ubije.

Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je u zatvoru pokušao da izvrši samoubistvo tako što je sebi prerezao vene izvukavši žilet iz plastičnog brijača.

RODITELJI VOZAČA BMW-a: Za nas više nema života, možemo samo da se ubijemo!

On se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u trenutku emotivnog rastrojstva odlučio na očajnički potez jer nije više želeo da živi bez svojih drugova koji su stradali u stravičnoj nesreći.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić

URLA I PLAČE: Vozač BMW-a smrti na psihijatriji!

Podsetimo, nesreća se dogodila u subotu ujutru oko 3.50 kada je automobil “BMW” sa šestoro mladih uleteo u Dunav.

Jovanović je iz Višnjičke ulice skrenuo ka Adi Huji i velikom brzinom vozio ka šetalištu. Tada je izgubio kontrolu zbog čega nije uspeo da skrene desno ka restoranu, već je uleteo u Dunav.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.