Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić poginuo pri slijetanju BMW-a u Mahovljanima

BANJALUKA - Pri slijetanju BMW-a, na magistralnom putu Banjaluka - Gradiška, u mjestu Mahovljani, opština Laktaši, poginuo je Aleksandar Nedić (21) iz Gradiške, potvrđeno je "Nezavisnim".

On je bio suvozač u BMW-u, koji je sletio juče oko 17.50 časova. Vozilom je upravljao Nedićev sugrađanin Dejan Ristić (22).

Uviđaj je obavio Slobodan Salić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Laktaši.

"Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a noložena je i obdukcija tijela nastradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SLETELI S PUTA Poginuo mladić iz Gradiške

Izvor: Blic, 03.Maj.2018

Aleksandar Nedić (21) iz Gradiške poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 18 časova na magistralnom putu u Mahovljanima kod Laktaša.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.