Manhart BMW XM

Izvor: AutoBlog, 19.Feb.2024, 16:02

Manhart BMW XM

BMW XM je do sada već prošao obradu kod nekoliko poznatih tjunera (Renegade Design, Larte Design, Mansoy), a sada je i nemački Manhart prikazao svoju modifikaciju na temu XM-a. U Manhart Thor aero body paketu su elementi od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, hauba, pragovi, zadnji difuzor...), a tu su sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika, set crnih točkova, detalji u boiji zlata, Manhart oznake, kočiona klešta u boji po želji klijenta, modifikovano oslanjanje, kao i doterani enterijer po želji klijenta. Promena na hibridnom pogonskom sistemu za sada nema, pa XM i dalje raspolaže sa kombinovanih 480 kW/653KS i 800 Nm (kombinacija 4,4 litarskog V8 turbo...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljen Manhart BMW XM

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2024

​BMW XM je do sada već prošao obradu kod nekoliko poznatih tjunera (Renegade Design, Larte Design, Mansoy), a sada je i njemački Manhart prikazao svoju modifikaciju na temu XM-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.