Maloletnik kolima ubio čoveka

Izvor: Mondo, 15.Avg.2012, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik kolima ubio čoveka

U saobraćajnoj nesreći u mestu Provo u opštini Vladimirci poginuo je Dragan V. (52), koji se nalazio u dvorištu kuće kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljao maloletnik.

Do nesreće je došlo u utorak u 21 sat, kada je maloletni vozač putničkog vozila BMW usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s kolovoza, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.

On je najpre udario u betonski propust, potom u žičanu ogradu jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << domaćinstvu i drvenu banderu, a potom u Dragana V. koji se u tom momentu nalazio u dvorištu.

Dragan V. je podlegao povredama u šabačkom medicinskom centru, a vozač automobila i njegov putnik, takođe, maloletno lice, zadobili su teške telesne povrede.

Uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije Vladimirci, a protiv vozača pripadnici policije podneće krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu za maloletnike, navodi se u saopštenju.

(Tanjug foto ilustracija: Guliver/Getty Images)
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.