Lepote zvuka BMW-a M5

Izvor: Autoportal.rs, 27.Jul.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepote zvuka BMW-a "M5"

Uglavnom se automobili, koji se nadmeću za primerak sa najboljim zvukom auspuha, takmiče protiv modela različitih proizvođača. Ovoga puta imamo duel za prevlast unutar sopstvene familije.

BMW "M5" familija izrodila je tokom godina veliki broj uspešnih modela. Stoga borba između četiri različita primerka neće pokazati ko je bolji kada je zvuk koji njihov auspuh proizvodi u pitanju, već ko je jači među jednakima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << />
Čast da prvi "zapeva" dobio je model "E34" koji raspolaže agregatom zapremine 3.8 litara i 340 konjskih snaga. Nakon njega usledio je model "E39" sa zapreminim motora od ravno pet litara i snagom 400 konja. Zatim je svoje mogućnosti pokazao model "E60" koji ima motor zapremine 5.0 litara i 507 konjskih snaga. Na kraju je došao model "F10" sa V8 bi-turbo agregatom zapremine 4.4 litara i 560 konjskih snaga.

Počujte kako su se ovi modeli oglasili i presudite sami ko je pobednik.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.