Kako do proverenog polovnog BMW-a?

Izvor: B92, 16.Maj.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako do proverenog polovnog BMW-a?

BMW od 17. do 19 maja organizuje Dane otvorenih vrata korišćenih vozila, a zainteresovani će moći da se da se upoznaju sa programom prodaje sertifikovanih polovnih automobila.

U salonu Delta Motors-a na Čukarici, BMW će predstaviti program Premium Selection. Premium Selection je standard za korišćena vozila koji kupcima omogućava nekoliko bitnih pogodnosti i garancija.

Budućim vlasnicima korišćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << BMW vozila u okviru programa Premium Selection garantovana je sertifikovana servisna istorija automobila, mogućnost zamene vozila u roku od 30 dana, jednogodišnja BMW Premium Selection garancija, pružanje usluge na putu (BMW Road Assistance) i takozvana „360 stepeni" tehnička i estetska provera vozila u servisu.

U BMW-u kažu da je za sve koji se odluče za kupovinu tokom Dana otvorenih vrata, 17-19. maja, BMW Financial Services obezbedio specijalne uslove finansiranja.

Takođe, vlasnike prethodnih generacija BMW Serije 3, tokom Dana otvorenih vrata očekuje posebno iznenađenje ukoliko se odluče da svoj korišćeni automobil menjaju za novi BMW Serije 3.

Vozili smo BMW 318d prethodne generacije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.