KRIV JE VOZAČ BMW KOJI JE PREMINUO: Oglasilo se tužilaštvo, evo kako je došlo do udesa na Zrenjaninskom putu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023, 13:21

KRIV JE VOZAČ BMW KOJI JE PREMINUO: Oglasilo se tužilaštvo, evo kako je došlo do udesa na Zrenjaninskom putu

Stravična nesreća dogodila se sinoć na Zrenjaninskom putu. Vozač BMW-a  (37), koji je u nesreći zadobio povrede opasne po život, preminuo je danas u bolnici.

Dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu prisustvovao je uviđaju saobraćajne nezgode koja se dogodila na Zrenjaninskom putu dana 11.02.2023. u večernjim časovima.

Nakon izvršenog uviđaja, zatim uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilastvo je zaključilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

S'obzirom da je to lice dana 12.2. preminulo u UC, tužilastvo je naložilo da se dostavi detaljan izveštaj, a nakon čega će se odlučiti da li će se preduzimati još neka dokazna radnja, a potom će biti doneta odluku da li se u radnjama ostalih učesnika eventualno stiču elemenati nekog krivičnog dela, a o čemu će javnost biti obaveštena.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se sinoć na Zrenjaninskom putu. Vozač BMW-a  (37), koji je u nesreći zadobio povrede opasne po život, preminuo je danas u bolnici. U nesreći su povređene još tri osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Naloženo hapšenje vozača koji je nakon nesreće na Zrenjaninskom putu pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2023

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da odmah naloži hapšenje D.S. (23) i odredi mu zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je u subotu uveče na Zrenjaniskpm putu posle saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a više njih zadobilo teške...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.