Izvor: Blic, 19.Jan.2024, 14:10

KRENUO NA PLIVANJE ZA ČASNI KRST, PA SLETEO U DUNAV I POGINUO! Ovo je mladić koji je stradao kod Velikog Gradišta: Scene su bile jezive! (FOTO)

Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je jutros kada je bio na mestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav i to kada je nameravao da zapliva za Časni krst.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krenuo da pliva za časni krst pa poginuo (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2024

VELIKO GRADIŠTE - Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je jutros kada je bio na mjestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sletio u hladan Dunav, kada je krenuo da pliva za časni krst.

Nastavak na Nezavisne Novine...

JEZIVE SCENE: Muškarac krenuo da pliva za Časni krst, pa poginuo! Fotografije sa LICA MESTA su zastrašujuće (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024

Nesreća se dogodila u 8.30 sati u selu Ostrovo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta...Muškarac (32) iz Velikog Gradišta poginuo je jutros kada je bio na mestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav i to kada je nameravao da zapliva za Časni krst...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.