Jedinstveni primerak: Na prodaju BMW Majkla Džordana FOTO

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 20:52

Jedinstveni primerak: Na prodaju BMW Majkla Džordana FOTO

Na jednoj stranici za automobilske aukcije, u ponudi je jedinstven primerak BMW-a.

Aukcijska kuća Bring a Trailer prodaje BMW "osmicu", E31, proizveden 1991. godine. To je verzija 850i sa V12 benzinskim motorom zapremine 5 litara, koji proizvodi 300 KS. Tu je i ručni šestostepeni menjač, sistem auspuha MagnaFlow kao i kvačilo zamenjeno relativno nedavno, 2017. godine.

"Osmica" je prešla tek oko 48.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kilometara, dolazi u tamnoplavoj metalik boji svetloplavim enterijerom, kao i kožnim sedištima. Sve to postavljeno je na nove gume od 17 inča.

Sve u svemu, automobil je izvrsno očuvan i bio bi sasvim dobar "ulov" za nekog ljubitelja BMW-a ili kolekcionara, čak i da mu prvi vlasnik nije bio legendarni košarkaš Majkl Džordan.

Sa takvim pedigreom, pa i registarskim tablicama koje ističu njegove inicijale i nadimak (M AIR J), nesumnjivo je da će ovaj BMW podstaći brojne interesante dubokog džepa da razmisle o kupovini.

Džordan je automobil kupio kao nov, od autokuće u Ilinoisu, a od 1995. godine BMW je u vlasništvu druge osobe, koja ga sada i prodaje.

Uz njega, daje i knjižicu sa potpisom prvog vlasnika, celu dokumentaciju i dokaze o besprekornoj servisnoj prošlosti. Aukcija traje do 8. januara, a trenutna najviša ponuda iznosi 87.000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.