Izgoreo „bmw“u Romanijskoj ulici (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 29.Sep.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo „bmw“u Romanijskoj ulici (VIDEO)

Bmw“ niških tablica izgoreo je sinoć na parkingu ispred stambene zgrade u Romanijskoj ulici. Prema rečima očevidaca, incident se dogodio pola sata pre ponoći, a vatrogasne ekipe su brzo ugasile pozar.
Stanovnici Romanijske kažu da su noćas videli da gori automobil oko 23 sata i 30 minuta i da su odmah pozvali vatrogasce, koji su u rekordnom roku intervenisali i razbili staklo na „ >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << bmw“-u kako bi što pre ugasili vatru. Ipak, kako su nam rekli, nisu videli da li se radi o nekom obračunu i da li je požar podmenut, jer, ističu, nije bilo ulične rasvete.
Tada se zapalio nov „sitroen 4″ niških tablica, a samo dan ranije u ulici Branka Krsmanovića izgoreo je „audi 4″, za koji je policija potvrdila da je poliven benzinom, odnosno da je požar bio podmenut.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.