Izgorela dva automobila u centru Loznice

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela dva automobila u centru Loznice

Džip "bmw" i "laguna" zapaljeni su u četvrtak oko 23 časa u centru Loznice, nezvanično, požar je podmetnut LOZNICA - Džip "bmw" i "laguna"zapaljeni su u četvrtak oko 23 časa u centru Loznice. Navodno, vlasnik "bmw" čuo je snažnu detonaciju, a potom video kako mu gori automobil, pa je pozvao policiju i vatorasce. Vozila su nažalost potpuno izgorela. Policija istražuje događaj koji je uznemirio ljude iz obližnjih zgrada. Za sada se niko zvanično nije oglasio, a nezvanično smo saznali da je podmetnut požar.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

LOZNIČANI UPLAŠENI: Planula dva automobila na blokovskom parkingu

Izvor: Kurir, 03.Mar.2017

...Prema nezvaničnim informacija prvo je planuo džip, a onda se vatra prenela na pored njega parkiranu lagunu..Oba vozila su potpuno uništena, a policijski uviđaj treba da utvrdi da li je požar koji je uzbunio stanare okolnih zgrada podmetnut..Vozila su juče privlačila pažnju prolaznika koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.