Infiniti Q60 koncept će debitovati u Detroitu, će podsećati na proizvodni model

Izvor: Moto.rs, 23.Nov.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infiniti Q60 koncept će debitovati u Detroitu, će podsećati na proizvodni model

Izvršni direktor kompanije Infiniti Alfonso Albaisa je otkrio planove za predstavljanje Q60 Coupe koncepta na severnoameričkom međunarodnom sajmu automobila u Detroitu naredne godine. On je rekao da će ova koncept biti veoma blizak narednoj verziji Q60.

On nije želeo da elaborira ove detalje ali je Infinitijev rukovodilac za razvoj modela Shiro Nakamura prethodno potvrdio da će proizvodni model stići naredne godine i da će biti nešto veći po dimenzijama nego BMW >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Serija 4 ali ne velik kao Serija 6. Opcije motora će verovatno biti preuzete sa modela Q50 ali Nakamura je ukazao da bi u pitanju mogla da bude Eau Rogue varijanta odnosno twin-trubo 3.8L V6 motor koji razvija 560ks snage.

foto © Infiniti
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

McLaren 625C imao svoj javni debi na sajmu u Guangzhou

Izvor: Moto.rs, 24.Nov.2014, 13:01

Nakon online predstavljanja krajem septembra meseca, McLaren 625C Coupe je imao svoj javni debi na sajmu automobila u kineskom gradu Guangzhou. Reč je o modelu koji je dizajniran samo za tržište Azije gde će biti komercijalizovana kao kupe i kao Spider...Ovaj model će biti opremljen detjuniranim...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.