INICIJACIJA: Američka „dobrodošlica“ za BMW M4 (VIDEO)

Izvor: TopSpeed.rs, 23.Avg.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INICIJACIJA: Američka „dobrodošlica“ za BMW M4 (VIDEO)

Umesto klasične promocije novog BMW M4, u Americi su se odlučili na nešto drugačiji, i mora se reći, efektniji pristup!

Foto: Youtube screenshot

Ne, nije u pitanju pomalo suluda američka tradicija „inicijacije“ koju viđamo na filmovima prilikom ulaska u neku od „alfa-beta-gama-delta kuća“ raznoraznih studentskih „bratstva i sestrinstva“, već dobrodošlica koja je priređena BMW-ovom modelu M4, nakon „sletanja“ na američko tržište! >> Pročitaj celu vest na sajtu TopSpeed.rs << Umesto klasične promocije, BMW USA odlučio se na nešto drugačiji pristup, a pozvani su članovi najvećih BMW foruma i klubova u Americi, da „svečanost“ upotpune svojim „M“ modelima.

Angažovano je 37 članova sa 52 automobila, a zatim je Chris Forsberg „uzeo stvar u svoje ruke“, i provezao novi M4 između čak 48 „Bavaraca“ poređanih na parkingu, i to u znaku čuvenog BMW-ovog „M“, kojeg je na samom kraju, „dopunio“ i junak ovog događaja – sam M4! Veoma efektno!



Izvor: BMW USA/Youtube
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na TopSpeed.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TopSpeed.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TopSpeed.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.