Galerija: BMW xDrive Experience na Kopaoniku

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galerija: BMW xDrive Experience na Kopaoniku

U periodu od 13. do 16. februara, BMW Srbija organizovala je još jedan "BMW xDrive Experience" skup na srpskoj planinskoj lepotici.

Zainteresovani koji su u tom periodu boravili u popularnom skijaškom centru mogli su da iskoriste priliku i testiraju BMW xDrive, najinteligentiniji sistem pogona na sve točkove, u svim BMW modelima X porodice od BMW X1 do BMW X7.

Instruktor Andrej Kulundžić, bliže je upoznao ljubitelje BMW brenda sa xDrive >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogonom kroz posebno pripremljene vežbe na prilagođenom poligonu. Mogli su da se oprobaju u "driftu" na snegu u kontrolisanim uslovima, kao i da uživaju vozeći posebno osmišljenu rutu kroz snežne predele Kopaonika.

Više fotografija sa ovog događaja pogledajte u našoj Galeriji.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.