Električni BMW M3 pod nazivom iM3

Izvor: AutoBlog, 30.Nov.2023, 09:05

Električni BMW M3 pod nazivom iM3

Prvi električni BMW M3 stiže 2027. godine, razvija se pod kodnim nazivom ZA0, a u prodaji bi mogao da se pojavi pod nazivom BMW iM3. BMW je naime nedavno podneo prijavu za zašitu imena „iM3“ i kod nemačkog i kod Evropskog zavoda za patente. Takvo ime će pružiti jasnu razliku između električnog M3 i benzinske verzije. Prema rečima Franka Webera, člana odbora BMW-a odgovornog za razvoj, potpuno električni iM3 je planiran za puštanje u prodaju 2027. Ovaj model će biti konstruisan korišćenjem arhitekture Neue Klasse. On je otkrio da ova platforma može da primi četiri morora sa potencijalom da se isporuči...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Predstavljen Električni BMW M3 pod nazivom iM3

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2023

​Prvi električni BMW M3 stiže 2027. godine, razvija se pod kodnim nazivom ZA0, a u prodaji bi mogao da se pojavi pod nazivom BMW iM3.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.