Direktan sudar kod Vršca, poginuo mladić

Izvor: B92, 01.Feb.2021, 20:54

Direktan sudar kod Vršca, poginuo mladić

Vršac -- F. R. (19) iz Vršca poginuo je na izlazu iz tog grada ka Plandištu kada je BMW iz suprotnog smera prešao u njegovu traku i udario automobil kojim je upravljao.

Njegov suvozač (22) je prošao sa lakšim telesnim povredama, dok je vozač automobila, dvadesetpetogodišnji mladić iz Vršca, zadobio teške telesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila u blizini Vršačkih ritova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zbog sumnje da je danas na putu Vršac-Plandište izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan čovek poginulo biće podneta krivična prijava protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca iz Vršca, saopštila je Policijska uprava Pančevo.

Sumnja se da je osumnjičeni prešao autom marke BMW na suprotnu stranu kolovoza i udario u vozilo marke „mercedes" koje se kretalo iz suprotnog pravca.

U sudaru je poginuo devetnaestogodišnji vozač „mercedesa", dok je njegov suvozač dvadesetogodišnjak zadobio lake telesne povrede.

Protiv osumnjičenog, koji je i sam zadobio teške telesne povrede, krivična prijava će biti podneta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Vršca: Krenuli na fudbal kada je na njih naleteo BMW, mladić (19) POGINUO na licu mesta!

Izvor: Blic, 01.Feb.2021

Devetnaestogodišnji F. R. iz Vršca poginuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz tog grada prema Plandištu, kada je BMW iz suprotnog smera prešao u njihovu traku i velikom brzinom udario u "mercedes" kojim je upravljao nesrećni mladić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.