Delta Auto Grupa predstavlja sajamskoj publici 40 automobila i motocikala

Izvor: AutoBlog, 11.Maj.2022, 16:22

Delta Auto Grupa predstavlja sajamskoj publici 40 automobila i motocikala

Delta Auto Grupa, ovlašćeni uvoznik i distributer brendova BMW, MINI, Honda i KTM, za posetioce sajma automobila "DDOR BG ECO CAR SHOW 07" (koji traje od 12-15. maja) predstavila je ukupno 40 modela automobila i motocikala koji su izloženi u halama 1 i 4 Beogradskog sajma, uz posebne pogodnosti za kupovinu vozila. BMW Jedan od najatraktivnijih izloženih modela je potpuno električni BMW iX koji privlači pažnju svojim futurističkim dizajnom i impozantnim karakteristikama. Model iX poseduje pogon na sva četiri točka i dostupan je u dve varijante: iX xDrive 40 koji raspolaže sa 326KS i iX xDrive 50 sa 523KS. Domet iX modela doseže i do 630km za verziju iX xDrive...
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

11.05.2022 ::: Volvo Cars na DDOR ECO BG Car Show

Izvor: AutoMagazin, 11.Maj.2022

Volvo Cars pretpremijerno predstavlja prvi potpuno električni model C40 Recharge uz brojne pogodnosti za celu gamu vozila..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.