Dara Bubamara se teši bentlijem!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara se teši "bentlijem"!

Šta čovek da radi kada mu ukradu "BMW X6" vrednog 70.000 evra. Može da čupa kosu od muke, ili kao pevačica Dara Bubamara ode i uteši se još luksuznijim autom, recimo "bentlijem".

Pevačica je u Švajcarskoj, gde trenutno boravi, provozala "zver", a zatim za nju dala kaparu.

"Dara je odlepila kad je sela u novi 'bentli'. S obzirom na to da je slaba na dobre automobile, zagrejana je da ga kupi i tako zaboravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na ukradeni BMW. Iako je ostavila kaparu, još razmišlja šta da radi jer je i dalje uplašena posle krađe", rekao je za "Kurir" Darin dobar prijatelj.

Dara je novinarima odgovorila na brzimu: "U Švajcarskoj sam, ne mogu sad da pričam ništa, jer je istraga u vezi s ukradenim automobilom još u toku!"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.