DROGIRAN VOZIO “BMV” PO NOVOM PAZARU – Muškarac isključen iz saobraćaja, nije imao ni vozačku dozvolu

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jan.2022, 14:14

DROGIRAN VOZIO “BMV” PO NOVOM PAZARU – Muškarac isključen iz saobraćaja, nije imao ni vozačku dozvolu

Policija u Novom Pazaru zaustavila je juče popodne u Ulici Stevana Nemanje vozača (27) automobila marke BMW koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole. Policija je kod njegovog četrdesetdvogodišnjeg suvozača pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << opojnih droga. Vozač je isključen iz saobraćaja, određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Sudija Prekršajnog suda u Novom Pazaru izrekao mu je novčanu kaznu od 120.000 dinara. The post DROGIRAN VOZIO “BMV” PO NOVOM PAZARU – Muškarac isključen iz saobraćaja, nije imao ni vozačku dozvolu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DIVLJAO" DROGIRAN BEZ VOZAČKE DOZVOLE Biće podneta prekršajna prijava

Izvor: Blic, 26.Jan.2022

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu, u Ulici Mate Miloševića naVoždovcu, oko 15.30 časova zaustavili su dvadesetdvogodišnjeg vozača automobila "folksvagen tuareg" koji je upravljao bez izdate vozačke dozvole, dok je droga testom utvrđeno da je bio pod dejstvom kanabisa.

Nastavak na Blic...

Vozio pijan, pa izazvao soabraćajnu nesreću

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jan.2022, 13:22

Saobraćajna policija u Vranju zadržala je juče dvadesetsedmogodišnjeg vozača iz okoline ovog grada koji je vozio automobil marke „reno“ sa 1,75 promila alkohola u organizmu, a potom je selu Neradovac udario u „audi“ koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljala tridesetdevetogodišnja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.