Izvor: Blic, 28.Nov.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U KUMODRAŠKOJ Majka, ćerka i tri muškarca napali mladića i ugurali ga u BMW

U auto-perionici u Kumodraškoj ulici danas oko 13 časova došlo je do incidenta, kada su majka i ćerka u društvu još tri muškarca upale i počele fizički da napadaju radnika, koga su na kraju silom ugurali u kola i odvezli se.

Posle 14 časova, muškarac u automobilu "fiat punto" i dve žene i dva muškarca u BMW-u došli su u i počeli fizički i verbalno da maltretiraju radnika R.R (32), kažu za "Blic" u perionici.

- Odjednom smo čuli ciku i vrisku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kad smo izleteli, videli smo da u "puntu" sedi momak, a dve žene i dva muškarca tuku radnika i jure po perionici - rekao je jadan od radnika za "Blic".

Kako saznajemo, majka i ćerka koje su maltretirale radnika drže drugu perionicu na Novom Beogradu, u kojoj je R.R. radio do pre nekoliko dana.

Nakon što se grupa napadača sa radnikom odvezla u pravcu nasleja Braća Jerković, na lice mesta došla je policija, i nakon 20 minita potere sustigla automobile i uhapsila ih. Istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: BMW,   Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Drama u BG: Napali muškarca, ugurali ga u kola i odvezli

Izvor: B92, 28.Nov.2016

U auto-perionici u Kumodraškoj ulici u Beogradu oko 13 h došlo je do incidenta kada je nekoliko osoba napalo radnika, koga su silom ugurali u kola i odvezli se...Kako javlja "Blic", majka i ćerka su u društvu još tri muškarca upale u auto-perionicu i počele fizički da napadaju radnika...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.