Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 23:56

DEVOJKA (28) UDARILA PEŠAKA I POBEGLA? Čovek umro od povreda, osumnjičena uhapšena

Nermina Kalač (28) uhapšena je zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata, u Rožajama, automobilom usmrtila pešaka M. M. (62) i potom pobegla sa mesta nesreće. "Vijestima" je iz Uprave policije nezvanično rečeno da je jutros rasvetljeno krivično delo - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, da je otkriveno ko je upravljao vozilom "BMW X5", kojim je pešak udaren.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Rožajama uhapšena djevojka pod sumnjom da je usmrtila pješaka, pa pobjegla

Izvor: SandzakPress.net, 28.Jul.2023, 12:19

Dvadesetosmogodišnja E.K. uhapšena je jutros zbog sumnje da je sinoć oko 23 sata, u Rožajama automobilom usmrtila pješaka M.M. (62) i potom pobjegla sa mjesta nesreće, potvrđeno je Portalu RTCG iz rožajskog Opštinskog državnog tužilaštva. Nesreća se dogodila na magistralnom putu Rožaje-Berane,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.