Izvor: B92, 06.Apr.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrta žrtva bahatog vozača BMW-a

Beograd -- Predrag Fuštić (37), koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između 2. i 3. marta, preminuo je posle 34 dana borbe za život.

Nastradali je bio u "jugu" kada je na njega naleteo Predrag Bojanić (34), vozač BMW-a na Pančevačkom putu.

On je četvrta žrtva ove teške saobraćajne nesreće.

"Borio se tačno 34 dana u bolnici i gotovo sve to vreme u komi. Srce >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu nije izdržalo toliki napor. Moj Predrag je s vremena na vreme bio bolje, to su nam i lekari govorili. Činilo mi se kao da nas prepoznaje kad otvori oči na naše glasove, ali izgubio je borbu", kaže za "Alo" Eva Fuštić, supruga nastradalog.

U pritvoru je i dalje vozač Bojanić. Posle svega što se dogodilo on se kaje i kaže da bi mu "sve lakše bilo da oni nisu poginuli". Detalja tragedije i dalje se ne seća. Pre nekoliko dana istražni sudija je saslušao troje svedoka koji su govorili o detaljima tragedije. Uskoro se očekuje veštačenje "automobila smrti", piše "Alo".

Fuštić je povređen u saobraćajnom udesu u kome su na mestu nesreće poginule sestre Milena (28) i Ljiljana Rusov (23). U sudaru je teško povređena i Jadranka Jović (23), drugarica sestara Rusov, koja je pet dana kasnije podlegla povredama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.