Carinici zaustavili BMW s dvoje Bugara: Bukvalno su se prenerazili kad su videli šta kriju u kesi s gaćama (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Mar.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici zaustavili BMW s dvoje Bugara: Bukvalno su se prenerazili kad su videli šta kriju u kesi s gaćama (FOTO)

Carinski službenici su, na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina, zaplenili zlatan nakit pronađen u vozilu nemačkih registarskih oznaka, čija je vrednost procenjena na više od dva miliona dinara, saopštila je danas Uprava carina.

Oko 25 komada vrednog zlatnog nakita, delom u kombinaciji sa dijamantima, pronađeno je u četvrtak prilikom detaljne kontrole automobila BMW nemačkih registarskih oznaka na ulazu u zemlju.

Foto: Tanjug/Uprava carina

Njime >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je putovalo dvoje bugarskih državljana, koji su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag.

Najpre je u torbi sa gaćama vozača pronađeno zlatno prstenje, minđuše i ogrlice, da bi potom i među ličnim prtljagom njegove saputnice pronađeno prstenje, minđuše, narukvice i ogrlica od belog i žutog zlata u kombinaciji sa dijamantima.

Carinici su bili u šoku!

Foto: Tanjug/Uprava carina

Neprijavljeni nakit, koji prema preliminarnoj proceni vredi 2,3 miliona dinara privremeno je zadržan, kao i automobil kojim je pokušano krijumčarenje, tako da ukupna vrednost ovog prekršaja dostiže cifru od skoro 3,5 miliona dinara.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjen nakit milionske vrednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2017

Carinski službenici su, na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina, zaplenili zlatan nakit pronađen u vozilu nemačkih registarskih oznaka, čija je vrednost procenjena na više od dva miliona dinara, saopštila je danas Uprava carina...Oko 25 komada vrednog zlatnog nakita, delom u kombinaciji sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

(FOTO) ŠVERCOVALI PARFEME ZA CRNU GORU: Mirise krili ispod tapacirunga i u ventilaciji

Izvor: Kurir, 03.Mar.2017

...Uglavnom ženski parfemi robnih marki "dior", "kartije", "šanel", "bulgari", "versaće", "žan-pol gotje", "armani", "laura bjađoti" i drugih poznatih proizvođača, pronađeni su prilikom detaljne kontrole autobusa bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka, čiji su vozač i putnici prethodno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.