ČUO SAM UDARAC, A ONDA SAM SE PROBUDIO KOD VLADE SRBIJE: Ispovest vozača kombija u koji se ZAKUCAO BMW SMRTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 20:23

"ČUO SAM UDARAC, A ONDA SAM SE PROBUDIO KOD VLADE SRBIJE": Ispovest vozača kombija u koji se ZAKUCAO "BMW SMRTI"

Kako kaže Bojan K, oko šest sati ujutru kombijem je išao od Slavije ka Železničkoj stanici.

Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije. Tad je stigla Hitna pomoć i prebacila nas na Urgentni - kaže Bojan K. (28) vozač kombija koji se rano jutros sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći preminule su dve osobe, članovi iste porodice iz BMW-a.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Išao sam polako, bio sam nakih 150 metara od semafora kada se upalilo zeleno svetlo. Tada sam još usporavao. Tek na nekih 100 metara od semafora počeo sam polako da ubrzavam. Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije... Tad je stigla Hitna i prebacila nas na Urgentni - kaže on.

Kako se saznaje Bojan K. je vozio šestoro radnika na gradilište na posao kada je došlo do udesa.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem lozničkih registarskih tablica.

Na licu mesta poginuli Nikola N. (20) i Jelena P. (35) iz Arilja, koji su u Beograd vozili dvogodišnjeg dečaka u bolnicu na zakazanu operaciju.

Udes ispred Vlade Srbije pic.twitter.com/Wme8Qe8A1X

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) June 18, 2020

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je nastradao na licu mesta, dok je Jelena podlegla povredama u bolnici.

Radetu N. (42), vozaču "automobila smrti" i dalje se bore za život. Dvogodišnji dečak prevezen je takođe u bolnicu sa teškim povredama.

- Dete je prebačeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Tamo je stabilizovano i stanje se dalje prati - kažu u Urgentnom centru.

Iz kombija u koji je udario automobil, svih šest osoba prevezeni su u Urgenti centar - Bojan K. (28), Ivan S. (28), Svetozar P, (46) Stefan T, Marko T, (19), Robert P. (35).

Svi povređeni imaju povrede grudnog koša, glave i ekstremiteta, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.