Britanci bez milosti: Jedinstveni BMW M3 karavan završio u drobilici VIDEO

Izvor: B92, 19.Sep.2021, 09:50

Britanci bez milosti: Jedinstveni BMW M3 karavan završio u drobilici VIDEO

Jedini M3 generacije F80 u karavan izdanju nije dugo izdržao.

Iako bavarski proizvođač nije imao u ponudi karavanski M model u Seriji 3 generacije F80, jedan zaljubljenik u BMW želeo je da ispravi tu "nepravdu“.

Odlučio je da napravi sopstveni M3, i to na osnovi regularnog karavana Serije 3. Na kraju je nekadašnji porodični BMW postao pravi M3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovaj M3 karavan je poslednji put viđen na jednom okupljanju ljubitelja automobila, nakon kojeg je policija odlučila da proveri njegovu registraciju.

Kako je u registraciji upisano da je u pitanju dizelaš, policajci su odmah posumnjali.

Automobil je lociran, detaljno pregledan, a nakon obavljene forenzike utvrđeno je da ima delove sa čak četiri ukradena primerka BMW-a Serije 3, od kojih su dva upravo M3, i to ukradeni na području kojim se kreće ovaj svetlozeleni primerak. Jedan M3 je ukraden 2018, a drugi godinu kasnije.

Iz policije su saopštili da je automobil konstrukcijski dosta loše izveden, sa tehnološki loše izvedenim varovima.

Na kraju je ovaj jedinstveni M3 Touring završio na jedini mogući način u civilizovanoj i pravno uređenoj zemlji – u drobilici na otpadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.