Bokser pretukao radnika vodovoda

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bokser pretukao radnika vodovoda

Srpski profesionalni bokser Nikola Stevanović, interkontinentalni prvak u polusrednjoj kategoriji u verziji IBF, priveden je zbog sumnje da je, juče u ulici Prote Milorada Pavlovića, pretukao radnika JKP Beogradski vodovod i kanalizacija J.D.

Nikola Stevanović: Bokser na radnika vodovoda

Stevanović je sa još jednim mladićem bio u automobilu marke "BMW". Prilikom parkiranja u Vodovodskoj ulici, " >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << BMW" je udario u bager komunalnog preduzeća. Usledila je svađa, posle koje je radnik sa bagerom otišao u susednu ulicu.

 

Deset minuta kasnije bokserski as i njegov prijatelj došli su do komunalnog radnika i pretukli ga. Policijska patrola Čukarice brzo je reagovala i uhapsila siledžije. Protiv njih su podnete krivicne prijave za nasilničko ponašanje. Pretučeni radnik J.D. zavrsio je u Urgentnom centru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Radnik JKP Vodovod: Tukao me bokser Nikola Stevanović

Izvor: Kurir, 15.Avg.2012, 07:01

Prvo je svojim autom udario u moj bager, a onda me tukao i vikao: „Razbiću ti lobanju“, kaže radnik JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragojlo Jovanović (58)..BEOGRAD - Krv šikljala na sve strane!..- Dok me je tukao, taj mladić je sve vreme vikao: „Razbiću ti lobanju! Ubiću te!“ Izgledao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.