Bajkeri velikog srca u Vlasotincu

Izvor: JUGpress.com, 30.Avg.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri velikog srca u Vlasotincu

VLASOTINCE

Miodrag Nikolić predsednik BMW moto kluba ,,Vlasotince”sa svojim saradnicima iz kluba i predstavnicima lokalne samouprave, Turističke organizacije i Kulturnog centra dočekao je dvadesetak bajkera učesnika 8.Balkanskog relija, koji u grad na reci Vlasini dolaze po 5.put i u Vlasotincu su po običaju u dvodnevnu posetu.

” Već prilikom prve posete bajkera učesnike Balkanskog relija našem gradu uspostavili smo prijateljske odnose, koje svaki put kad >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se vidimo nadograđujemo i činimo sve da i mi budemo deo njihove ekipe koja je učesnik jednog prijateljskog relija. Još smo zadovoljniji, što je i naš klub učesnik u samom reliju, tako, da smo zajednički zaključili da naše odnose moramo još više osnaživati novim aktivnostima, jer bajkeri su ljudi velikog srca i izuzetno humani “, rekao je Nikolić.

Da su učesnici ovog Balkanskog relija izuzetni ljudi, govori činjenica, da su prošle godine kupili televizor za potrebe dečjeg vrtića ,,Dečja radost” i da su i prilikom ove posete opet poklonili televizor mališanima dečjeg vrtića ,,Kolibri”.

” Vlasotince je na našem putu nezaobilazna destinacija i u vašem gradu dolazićemo svake godine. Ovde se osećamo kao svoji na svome i sa posebnim osećajem prijatnog zadovoljstva boravimo u Vlasotincu “, rekao je Željan Rakela, čovek koji je na motoru prešao skoro ceo svet, a inače je predsednik BMW moto kluba ,,Dalmacija” iz Splita.

Ovogodišnji 8.Balkanski reli dug je 5.000 kilometara, a bajkeri su startovali iz Splita, a vozi se kroz Hrvatsku, Sloveniju, Rumuniju, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i nazad do Splita.

Bajkeri su, danas, iz Vlasotinca ispraćeni sa iskrenim ,,Srećan vam put” i istinskom željom da se, iduće godine, ponovo vide u ovo vreme u Vlasotincu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.