Bahati vozači voze BMW

Izvor: B92, 25.Okt.2020, 10:22

"Bahati vozači voze BMW"

Nova studija je pokazala da su najbezobrazniji i najagresivniji vozači oni koji voze BMW.

Često se može čuti da se neko u saobraćaju žali na vozača BMW–a, da trube previše često, da se ubacuju u traku kada god požele i slično, a jedna studija je pokazala da su ti ljudi i u pravu.

Važno je samo da naglasimo, da se ova studija vodila u Sjedinjenim Američkim Državama, pa je samim tim u toj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemlji takva situacija u saobraćaju.

Studiju je sproveo Insurify, a uzorak je bio ogroman – čak 2,5 miliona vozača, a veliki broj kažnjavanih vozi sportske automobile, a ukoliko pričamo o markama – BMW je na prvom mestu, tačnije njihovi modeli su na prva dva BMW Serije 4 i BMW Serije 7.

Potom na trećem mestu ide Audi A5, pa Subaru WRX, Toyota Celica, Acura TLX, Hyundai Veloster, Honda Element i Audi A4.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.